logo

Trobada comarques Bages-Berguedà-Moianès   7 DE JUNY

 

El dia 7 de juny de 2019 va tenir lloc una trobada a Avià amb els companys i companyes col·legiats de les comarques del Bages. Berguedà i Moianès.

La trobada la va organitzar Ramon Xandri, secretari-interventor del ‘ajuntament, va consistir amb una sessió amb l’alcaldessa en funcions Patrocini Canal, es varen comentar temes comuns que properament s’hauran de tractar en la constitució dels consistoris, així com una exposició que va fer Mariona Ribera (interventora de Manresa) sobre les aportacions als grups municipals i la seva justificació. Seguidament va tindre lloc un dinar i una visita guiada pel Ramon Xandri a l’exposició del murals del municipi, així com a les esglésies i al llac de Greuges.

 

trobada

 

 

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació