Per acord de la Junta de Govern de data 15 de novembre de 2018 es va aprovar el conveni de col·laboració entre el CSITAL Barcelona i el Banco de Sabadell, S.A. i en data 22 de novembre de 2018 s'ha procedit a la seva formalització. El conveni preveu una àmplia oferta de productes i serveis financers adreçats al nostre col·lectiu, i per aquest motiu, s'ha considerat adient la seva aprovació. La Junta de Govern del CSITAL Barcelona us anima a què gaudiu dels avantatges continguts en aquest conveni i per a qualsevol dubte o aclariment us adreceu a informacio@csital.cat. El text del conveni el podeu consultar aquí.

Per acord de la Junta de Govern de data 15 de novembre de 2018 es va aprovar el conveni de col·laboració entre el CSITAL Barcelona i el Banco de Sabadell, S.A. i en data 22 de novembre de 2018 s'ha procedit a la seva formalització. 

El conveni preveu una àmplia oferta de productes i serveis financers adreçats al nostre col·lectiu, i per aquest motiu, s'ha considerat adient la seva aprovació. 

La Junta de Govern del CSITAL Barcelona us anima a què gaudiu dels avantatges continguts en aquest conveni i per a qualsevol dubte o aclariment us adreceu a informacio@csital.cat

El text del conveni el podeu consultar aquí

Arxius adjunts

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació