SEMINARI

GESTIÓ ECONÒMICA LOCAL

24 DE FEBRER, 24 DE MARÇ, 28 D’ABRIL I 25 DE MAIG 2025

La Federació de Municipis de Catalunya posa en marxa aquest nou seminari amb la voluntat de ser un espai de referència i trobada dels treballadors i les treballadores públics responsables d’exercir el control i la gestió econòmica en els ens locals, que amb la seva imprescindible tasca faciliten l’execució de projectes polítics adreçats a millorar la vida de la ciutadania.

Més informació aqui

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació