TALLER SOBRE ESTILS RELACIONALS I HABILITATS COMUNICATIVES

 

 

El CSITAL de Barcelona organitza el dijous dia 21 de juliol de 2022 de 9:00 a 14:00 hores un Taller presencial sobre estils relacionals i habilitats comunicatives. Hi ha previst anar a dinar en acabar l’activitat.

Persones destinatàries: Secretaris i secretàries, interventors i interventores, tresorers i tresoreres d'administració local del Col·legi de Barcelona.

LlocCarrer de Girona, 48, 08009 Barcelona
Inscripció:  Es pot formalitzar la inscripció mitjançant el formulari electrònic que trobareu AQUÍ confirmant l’assistència tant al taller com al dinar.
Qualsevol dubte o qüestió us podeu adreçar a la coordinació del taller a través de l’adreça electrònica sonia.ramirez@csital.cat.

Quota única d’inscripció per a col·legiats i col·legiades: 60 euros. El dinar no està inclòs en el preu.

PagamentMitjançant transferència al compte ES28 0182 4609 9502 0119 4677
(ref. ingrés Taller HAB  i nom i cognom de la persona assistent)

Tancament d'inscripcions: Dilluns 4 de juliol de 2022 a les 16:00h
Durant aquella setmana rebreu un breu qüestionari que haureu de respondre per tal que, a la jornada, se us faci retorn d’un informe personalitzat sobre el vostre estil relacional. Això és bàsic i és un element molt important per a l’èxit i l’assoliment dels objectius de l’activitat (i és un requisit per a poder-hi participar).

La no assistència no generarà dret a la devolució de la quota, sí es farà arribar a la persona inscrita no assistent l’informe personalitzat sempre que s’hagi fet el retorn en termini del qüestionari lliurat.

PROGRAMA :

08:30 – 09:00h. Recepció i acreditació

09:00 – 14:00h. Taller sobre estils relacionals i habilitats comunicatives, a càrrec de Diana Garcia, formadora de l’Institut 5 Fars de Ferran Ramon-Cortés. 14:00 – 16:00h. Dinar (opcional)

SOBRE EL TALLER:

Per què amb algunes persones ens entenem fàcilment i en canvi amb altres ens resulta tan difícil? Per què algunes coses que diem a algunes persones els “senta” tan malament i a altres tan bé? Per què les mateixes paraules unes vegades ens acosten i altres vegades ens generen una distància insalvable?

Les persones tenim estils diferents, i això fa que ens comuniquem amb els demés de forma diferent, i que rebem la comunicació dels altres de forma diferent. Comprendre quin és el nostre estil relacional, saber com ens comuniquem, i adaptar la nostra comunicació a l’estil de la persona a la que ens dirigim fa que puguem entendre’ns millor i que la nostra comunicació arribi millor als demés.

La sessió introdueix el model Bridge d’Estils Relacionals com a metodologia per conèixer el nostre estil, conèixer els nostres interlocutors i adaptar la nostra comunicació a ells, de forma que ens relacionem amb els demés de forma més efectiva.

Plantegem la sessió com un taller molt pràctic i aplicat, amb diferents dinàmiques i roleplays que ens ajudaran a comprendre i integrar el model:

1- Bases del model: En diàleg amb els participants, descobrirem els 4 Estils Relacionals i els seus trets d’eficàcia i ineficàcia.

2- Resultats del test: Entregarem a cada participant el seu informe personalitzat i contrastarem els resultats.

3- Dinàmiques d’exploració del model: A través de diferents dinàmiques anirem descobrint com comunicar-nos amb cada Estil.

4- Identificació de l’Estil del meu interlocutor: En diàleg amb els participants explorarem com podem descobrir l’Estil de les persones amb les que ens relacionem.

COMUNICACIÓ INTERPERSONAL SEGONS ELS DIFERENTS ESTILS RELACIONALS AMB BRIDGE

Les persones tenim estils diferents i això fa que rebem la comunicació de forma diferent. Adaptar la nostra comunicació a l´estil de la persona a la que ens dirigim i ser conscients del nostre propi estil relacional fa que evitem molts conflictes i ens puguem entendre millor.

Bridge ® identifica 4 estils de preferència relacional que estan identificats amb els 4 elements de la naturalesa: terra, foc, aigua i aire.

Aquest 4 estils impliquen quatre formes molt diferents de comunicar-nos amb els altres i de rebre la seva comunicació. Tenir en compte l’estil relacional d’altres persones ens permet comunicar-nos amb ells de forma més eficient, evitant impactes o reaccions que no desitgem.

Conèixer el nostre estil ens ajuda a adaptar la nostra comunicació per poder entendre’ns millor amb els demés.

CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS 

 • Explicació del model Bridge
 • Com ens veuen i com ens poden veure
 • Descobrint el meu Estil Relacional
  • Informe Personalitzat
  • Estil pur, dual o múltiple
 • Habilitats de comunicació segons els estils
  • Com ens comuniquem amb cada estil
  • Assertivitat, feedback i donar males noticies
 • Reconeixent l’estil del meu Interlocutor

FORMADORA: DIANA GARCIA FERNÁNDEZ

Grau en matemàtiques i empresarials per UAB. Amb 9 anys d’experiència en banca i una multinacional farmacèutica.

L’any 2013 s’inicia en el món del coaching i la formació d’habilitats de comunicació interpersonal, cohesió d’equips i lideratge amb una base de perspectiva de neurociència.
Coach Co-active CPCC por CTI Global Iberia, acreditada en coaching relacional per l’institut relacional, certificada en Bridge i Sikkhona per l’IC i en Neurolideratge per la UB.

Impartides formacions a ESADE, UAB, Creu Roja, Aj. de Sant Cugat, Generalitat de Catalunya dept. Educació, Càritas, Hotels Catalonia, Hospital Sant Rafael, Clínic, Vall d’Hebron, Sant Joan de Déu, Trueta, Energy Rent, Jirada, Fundació Acollida i esperança, CIPO, BIOT, RAIS, escola Xaloc, xarxaCORH Diputació de Barcelona d’entre altres.

Col·laboradora en l’Institut 5fars de Ferran Ramon-Cortés i Cofundadora de LINK UP BCN.

Organitza:

CsitalBCN_Formació

LIDERATGE I COMUNICACIÓ INTERPERSONAL

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació