El  CSITAL Catalunya participa a la 9a Jornada d'Auditoria del Sector Públic organitzada pel CCJCC el proper dia 19 d'abril a la seva seu (c.Sor Eulàlia d'Anzizu, 41 08034 Barcelona) a la sessió "El nou règim de control financer de les entitats locals". La presidenta del CSITAL, Maria Petra Sáiz,  coordina la sessió en la que participen Baldomero Rovira, Interventor General de l'ajuntament de Reus i Enrique Egea, soci de Deloitte.

Podeu visualitzar el programa aquí.  Inscripcions aquí

 

 

 

9a jornada d'auditoria

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació