Celebrada el 12 d’abril a Barcelona la primera de les quatre sessions programades pel CSITAL Catalunya amb l’objectiu d’explicar les principals novetats del Reial Decret 128/2018, de 16 de març, pel què es regula el règim jurídic dels funcionaris d’Administració Local amb habilitació de caràcter nacional, i que va entrar en vigor el dia 18 de març, introdueix tot un seguit de novetats respecte a la normativa vigent fins el moment.  Centrant-se, principalment, en les referides a les funcions reservades als funcionaris d’administració local d’habilitació de caràcter nacional  i l’eventual situació de conflicte que es pot produir amb motiu de l’aplicació d’altres normes de caràcter bàsic, així com també en les ambigüitats i imprecisions del nou text normatiu i les possibles interpretacions jurídiques.

La inauguració ha sigut a càrrec de la presidenta del CSITAL Barcelona, M. Petra Sáiz Anton i ha comptat amb la presencia de més de 100 companys i companyes.

Al llarg del matí s'ha tracta les novetats referides a les funcions de secretària explicades pels nostres companys: Sr. Roger Cots Valverde, Secretari general de l’Ajuntament de Gavà i Delegat especial del CSITAL Barcelona en Administració Oberta de Catalunya i CNAATD i el Sr. Antoni Pérez Zúñiga, Secretari general de l’Ajuntament de Berga.

 

Les novetats referides a les funcions d’intervenció per les nostres companyes Sra. Maria Petra Sáiz Antón, Interventora general de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat i Presidenta del CSITAL Barcelona i Cèlia Argilés Andrés, Interventora del Consell Comarcal del Segrià i Presidenta del CSITAL de Lleida.

 

Les novetats a les funcions de tresoreria a càrrec de: Sr. Fernando González-Santacana Martín, Tresorer de l'Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i Sra. Lourdes Juez i Bergé, Tresorera de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

I per acabar la Sra. Aurora Corral García, Secretària general de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i Vicepresidenta del CSITAL Barcelona, ens ha parlat de les novetats referides a la classificació de llocs de treball, selecció i provisió, situacions administratives i règim disciplinari.

La Cloenda ha sigut a càrrec de la Sra. Anna Macià presidenta del CSITAL Girona, Sra. Cèlia Argilés presidenta del CSITAL Lleida i Sra. M.Petra Sáiz presidenta del CSITAL Barcelona.

Si no heu pogut assistir a aquesta jornada us esperem en les altres 3 jornades que tindran lloc a:

Lleida 26 d’abril (Sala de la Diputació de Lleida, c/Carme, 1)

Girona 3 de maig (Casa de Cultura)

Tarragona 11 de maig (Diputació de Tarragona. Sala Joaquim. Costa Passeig de Sant Antoni, 100)

Podeu veure fotos de la sessió aquí

Podeu fer la inscripció aquí

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació