congres de Governs digitals

governs digitals

 

Més de mil persones inscrites en representació de més de 500 administracions locals, 77 ponències i 33 empreses patrocinadores s'ha celebrat el 21 i el 22 de març de 2018 al CCCB.

S'han presentat les millors experiències a l’Estat en innovació pública, transformació digital, govern obert i contractació electrònica

En el Congrés de Govern Digital Local  el nostre company Roger Cots,Secretari de l'Ajuntament de Gavà i  representant del CSITAL Barcelona ha participat  en la taula "El repte del Reglament Europeu de Protecció de Dades." conjuntament amb Carles San José Cap de l’Àrea d’Inspecció de l’APDCAT i Carme Sánchez, Responsable corporativa de protecció de dades de la Diputació de Barcelona. Ha moderat la taula Laura Ribot, en representació de l'FMC. 

Organitzadors
El Congrés de Govern Digital Local està organitzat pel Consorci Administració Oberta de Catalunya i el Consorci Localret, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i el suport de l’Escola d’Administració Pública, el Consell de Col·legis de Secretaris, Interventors i Tresorers d'Administració Local i l'Associació d'Arxivers i Gestors de Documents de Catalunya.

Més informació:

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació