El CSITAL Girona organitza el proper 7 de juliol el Taller d'aspectes pràctics sobre la gestió del padró municipal d'habitants a càrrec de la Sra. Aurora Corral, Secretària general de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i Vicepresidenta del CSITAL Barcelona.

Data: Divendres, 7 de juliol de 2017

Horari: de 9.15 a 14.30 hores

Inscripcions: S’hauran de formalitzar mitjançant la tramesa d’un correu electrònic a l’adreça cositalgirona@gmail.com (link sends e-mail), tot indicant nom i cognoms, DNI i lloc de treball, i el pagament de la matrícula per transferència bancària al núm. de compte ES98 2100 8101 9123 00156346. Places limitades.

Lloc: Aula Magna de la Casa de Cultura (Plaça de l’Hospital, 6 de Girona). Programa sencer.

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació