Fruït del conveni signat el passat 4 de març de 2016  entre el CSITAL Barcelona i l'Agència de Desenvolupament del Berguedà (ADBerguedà) es presenta el segon curs per a càrrecs electes que a partir de l'1 d'abril es començarà a impartir.

El curs “Eines per l’èxit de la legislatura” està organitzat per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà amb la col·laboració del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs, el Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers d’Administració Local de Barcelona, el Consell Comarcal del Berguedà i Diputació de Barcelona.

La presentació de la segona edició va còrrer a càrrec del president de l'ADBerguedà, David Font, el president del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs, Antoni Biarnés, el CSITAL Barcelona va ser representat per la nostra companya Llum Bruno, secretària del Consell Comarcal del Bages i la nostra delegada comarcal Susanna Espelt.

Diari Nació Digital de 22 de març de 2017

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació