Els propers 18 i 19 d'octubre, des de l'Agència Catalana de Certificació- CATCert celebraran les Terceres Jornades de Signatura Electrònica al Palau de Congressos de Fira Barcelona, a les quals des de CSITAL Barcelona donem suport.
Les "Jornades sobre l'ús de la Signatura Electrònica a les administracions públiques" varen néixer amb l'objectiu de convertir-se en el fòrum de debat pensat específicament per ajudar al desenvolupament i la divulgació de la signatura electrònica a les administracions públiques i facilitar l'accés dels ciutadans, empreses i col·lectius professionals a l'administració en línia, per tal que puguin realitzar tot tipus de tràmits i operacions amb l'administració mitjançant Internet.
En aquesta tercera edició desitgem, que les Jornades arribin a tots els estaments públics de l'estat espanyol i siguin un referent a nivell estatal per a tots aquells col·lectius interessats en les noves possibilitats que ens ofereix l'ús de la certificació digital.
Podeu trobar el programa detallat de les jornades aquí i la butlleta d'inscripció aquí.

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau