El proper dia 19 de maig de 2009 tindrà lloc, a l’Auditori de Barcelona Activa, la Presentació de l’Estudi sobre la seguretat de les dades de caràcter personal en l’àmbit de les entitats locals, organitzada conjuntament per l’Agència Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) i el Consorci LOCALRET.
L’objectiu principal d’aquesta jornada és presentar els resultats, en relació a Catalunya, de l’Estudi sobre la seguretat de les dades de caràcter personal en el àmbit de les entitats locals espanyoles realitzat per INTECO el 2008. Aquest estudi identifica i avalua, tant el grau de compliment efectiu de la normativa sobre protecció de dades, com el nivell de preparació de les entitats locals per adequar-se a les exigències del RLOPD.
En el decurs de la Jornada també es presentaran algunes de les conclusions del Pla d’auditoria que l’APDCAT està executant també en relació al compliment de la normativa de protecció de dades. Finalment, s’exposarà la iniciativa de gestió de la protecció de dades a l’Ajuntament de Barcelona, que ha estat identificada com un cas d’èxit en l’aplicació de bones pràctiques a l’informe de l’INTECO.
Us adjuntem el programa de la Jornada. Per formalitzar la inscripció a les jornades cal enviar un correu electrònic a jornades@localret.cat
 

Adjunt Mida
20090519_EstudiAPDCAT.pdf 4.43 KB

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau