Esteu aquí

Nova sessió especial del Seminari de Dret Local de l'FMC: Debat i confrontació política als governs locals

 Avui nova sessió especial del Seminari de Dret Local de l'FMC sota el lema "Debat i confrontació política als governs locals", en la inauguració ha participat la senyora Aurora Corral Garcia, Vicepresidenta del CSITAL Barcelona i membre del la Junta de CSITAL Catalunya, Sr. Francesc Xavier Forcadell Esteller, coordinador general de la Diputació de Barcelona i el Secretari General de l'FMC, Juan Ignacio Soto Valle.

A la sessió especial partiparàn, en primer lloc, Eduard Paricio Rallo, magistrat, que ens parlarà sobre la legalitat i la llibertat d’expressió. En segon lloc i per analitzar les consultes populars i la iniciativa ciutadana  farà la seva intevenció Fernando Pindado Sánchez, comissionat de Participació a l’Ajuntament de Barcelona. Per acabar, Carmen Alonso Higuera, secretària de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, tractarà sobre la qüestió de confiança i la moció de censura.

© CSITAL Barcelona [C/Girona, 48] [Telèfon: +34 93 265 51 61] [informacio@csital.org] [Avís Legal] [Política de privadesa ]