Esteu aquí

OAC. Jornada sobre conflictes d'interès. Parlament 24 de febrer de 2016

Conflicte d'interès és tota situació de risc en què l'interès particular d'una persona podria interferir en l'exercici adient del seu discerniment professional en nom d'una altre, que, legítimament, confia en aquell judici.  En determinaddes situacions, les circumstàncies particulars dels servidors públics esdevenen interessos particulars que podríen influir indegudament en el seu deure professional. Per això, els conflictes d'interès són un dels riscos de corrupció més habituals i transversals a totes les funcions públiques. 

L'Oficina Antifrau de Catalunya organitza per al proper 24 de febrer de 2017 una Jornada a la sala Auditori del Parlament de Catalunya amb el títol Jornada sobre conflictes d'interès, adreçada a electes, reguladors del sector públic de Catalunya, col·lectius professionals del control extern i intern i altres directius del sector públic, per presentar-los directament les principals conclusions, i convidar-los a participar en el debat de com assolir una gestió més eficaç dels conflictes d'interès als ens públics de Catalunya.  Podeu consultar el programa complert de la jornada aquí.

Inscripcions

AdjuntMida
PDF icon 20170224_programa_cdi.pdf4.54 MB

© CSITAL Barcelona [C/Girona, 48] [Telèfon: +34 93 265 51 61] [informacio@csital.org] [Avís Legal] [Política de privadesa ]