Avui, 14 de desembre, s’està duent a terme en la seu de l’ FMC la jornada organitzada conjuntament amb  CSITAL de Catalunya  que té com a objectius principals, per una banda, analitzar els aspectes jurídics de les formes de gestió dels serveis públics locals; i d'altra, presentar una metodologia pràctica de càlcul del cost real dels serveis públics.

Els dos ponents que intervenen en la jornada són  la Sra. Aurora Corral Garcia, Secretaria de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i Vicepresidenta del CSITAL de Barcelona i el Sr. Helio Robleda Cabeza, Catedràtic d'economia financera i comptabilitat de la Universitat de Navarra.

Aquesta jornada és la segona que es duu a terme en el marc del protocol signat  pel  CSITAL de Catalunya i l’FMC segons el qual l’FMC ens ha encarregat del disseny i la coordinació de diverses sessions formatives destinades als membres que desenvolupen la seva activitat en l'Àmbit de Serveis Econòmics de l'FMC.

 

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau