El CSITAL de Barcelona ha organitzat el 25 de novembre la Jornada de contractació local impacte del Decret Llei 3/2016 de 31 de maig de mesures urgents en matèria de contractació Pública.

La inauguració ha anat a càrrec de la presidenta del CSITAL Barcelona, Maria Petra Sáiz Anton i del Responsable de formació, Sr. Isidre Martí Sardà.

Amb més de 190 participants hem estudiat i analitzat l'impacte del Decret llei 3/2016, de 31 de maig, de mesures urgents en matèria de contractació pública a travès de les ponències del Sr. Marcel·lí Pons, Secretari de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú,Isidre Martí , Secretari de l'Ajuntament de Badalona, Josep M Ferrera, secretari de l'Ajuntament de Cardedeu i Jordi Turon, Vicesecretari de la Diputació de Girona.

 

 

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau