El dijous 6 d’octubre va tenir lloc a Pineda de Mar, i amb una elevada assistència de col·legiats, la primera trobada dels companys del Maresme amb el nou format de reunions acordat en la reunió del dia 9 de juny de 2016 del Masnou. 

La trobada va començar a l’Ajuntament de Pineda de Mar on el secretari i l’informàtic d’aquest ajuntament, Emili Tapias i Ignasi Fernández, ens van explicar la seva experiència amb la videoacta i vàrem poder fer una prova “in situ” per aprendre’n el seu funcionament i avantatges.

Després la secretària de l’Ajuntament de Cabrils i vicesecretària del CSITAL, Rebeca Just, ens va explicar el Protocol d'actuació del CSITAL davant d’actuacions que suposin la presumpta comissió d’un delicte que afecti als drets dels col·legiats així com el Protocol d’actuació per part del CSITAL davant d’actuacions que suposin un incompliment de les obligacions dels col·legiats o atemptin contra els seus drets, tal i com es va demanar a la darrera reunió del mes de juny.

Finalment va tenir lloc el dinar al restaurant Diagonal que va comptar també amb l’assistència de la Presidenta del CSITAL, Petra Saiz, i del delegat coordinador de delegats comarcals, Francesc Aragón.

Moltes gràcies a tots els qui ens heu acompanyat, i especialment als companys de l’Ajuntament de Pineda de Mar per la seva bona acollida i organització, i esperem comptar amb molts més per la propera !

Gustau Roca Priante

Delegat comarcal del Maresme  

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau