Ahir dia 3 d’octubre va tenir lloc a la seu de l’Escola d’Administració Pública la sessió inaugural de la 5ª edició del Postgrau en Auditoria Pública. L’acte fou presidit per la senyora Maria Petra Saiz Antón, Presidenta del Consell de Col·legis de Secretaris, Interventors i Tresorers de Catalunya, el senyor Daniel Faura, President del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya i la senyora Anna Gisbert, responsable de formació de l’Escola d’Administració Pública. Una vegada finalitzats els parlaments dels membres que presidien aquesta sessió, la Interventora General de la Generalitat de Catalunya, senyora Rosa Vidal Planella va exposar la ponència “La funció fiscalitzadora i auditoria. 

En aquesta cinquena edició hi ha inscrits 23 alumnes. Avui dia 4 d’octubre s’inicia el període lectiu, el qual finalitzarà el dia 8 de juny. Aquest postgrau tindrà una durada de 270 hores lectives.

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau