La Federació omple l'Auditori en una sessió per tractar de les lleis de procediment administratiu i de règim jurídic del sector públic.

La sessió especial, inclosa dins les activitats del Seminari de Dret Local de l'FMC, s'està celebrant aquest matí, dia 20 de novembre,  a l'Auditori de Barcelona, amb la presència de més de 800 assistents. En la sessió inaugural, el president de l'FMC, Xavier Amor, ha estat acompanyat de M. Petra Sàiz, presidenta del CSITAL Barcelona; Xavier Forcadell, coordinador de la Diputació de Barcelona; i el secretari general de l'FMC, Juan Ignacio Soto. En la seva intervenció ha destacat que amb el gran nombre d'assistents a aquest acte, es confirma l'encert d'aquesta iniciativa, que reforça una de les senyes d'identitat i d'utilitat de l'FMC: formació útil i estar preparats davant de qualsevol canvi normatiu que afecti el món local.
Més informació

 

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació