El 30 de gener de 2015 va tenir lloc la Jornada sobre la Crisi de les Concessions Municipals a Barcelona. La jornada es va desenvolupar al c. Sant Pere més baix, 7 de Barcelona, contant amb la participació de més de 100 persones.

A destacar les tres conferències realitzades respectivament per sr. Manuel Monfort i Pastor, Secretari General Ajuntament de Mataró, el sr. Marcel·lí Pons i Duat, Secretari General de l’Ajuntament de Viladecans, i el sr. Juan Luis Domínguez, economista i professor de la Universitat de Barcelona.  

La jornada va concloure amb una mesa rodona on van participar Sr. Josep M. Lluch, en representació de la societat UFEC empresa concessionària, Sr. Joan Pamies, soci de la consultoria i auditoria Faura CasasSr. Romà Miro i Miró. Advocat i exsecretari de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament de Barcelona.

  

 

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació