El divendres 28  de novembre de 2014 va tenir lloc al Conservatori Municipal de Música  Victòria del Àngels de Sant Cugat del Vallès l’Assemblea general ordinària del Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers d'Administració Local de Barcelona  de l’exercici 2014 a la que van assistir voltant de 130 persones. 

A l’acte inaugural hi van participar la presidenta del CSITAL de Barcelona, Maria Petra Sáiz, la l’Alcaldessa de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa  i el President de la Federació de Municipis de Catalunya, Xavier Amor. Mentre que l’acte de cloenda va comptar amb la Vicepresidenta de l’Associació Catalana de Municipis  Neus LLoberas, el Director General d’Administració Local Jordi Souto i el  Tinent d'alcalde d'economia, empresa i ocupació a l'Ajuntament de Sant Cugat Carles Brugarolas. Tots els representants institucionals varen coincidir en les seves intervencions en el paper clau que juguen els Secretaris, Interventors i Tresorers en les administracions locals de Catalunya, en la seva professionalitat i el seu sentit del deure.

Finalitzada l’Assemblea. Hector García Morago, Magistrat dels jutjats contenciosos administratius de Barcelona i secretari d’administració local en excedència, va impartir la conferència que duia el títol “Competències locals:present i futur”.

A l’assemblea també hi varen assistir, representants de la Oficina antifrau de Catalunya, de la Sindicatura de Comptes de Catalunya, del Consorci Administració Oberta de Catalunya, dels col·legis professionals d’Economistes de Catalunya, Censors Jurats de Comptes de Catalunya, així com altres personalitats.

Tots el punts de l'assemblea varen ser aprovats per unanimitat, podeu consultar adjunt a aquesta pàgina el programa, el recull de premsa i la documentació de l'Assemblea que va tenir per lema: COMPROMESOS AMB L’AUTONOMIA LOCAL”. 

Als mitjans de comunicació també s'ha fet ressó de l'assemblea als següents enllaços:

http://www.cugat.cat/noticies/videos/104761 

http://premsa.santcugat.cat/?p=12701

 

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació