Ix_fòrum_actualitzacio_dret_local

El Consell de SITAL Catalunya participa al IX Fòrum d'actualització en dret local. El fòrum, que tindrà lloc a la Pobla de Mafumet del desembre al juny, incorpora la II edició de les Jornades de Medi Ambient i Ens Locals, amb l'objectiu d'establir un àmbit permanent i continuat d’actualització, perfeccionament, reflexió i debat sobre qüestions d’interès en les diferents matèries que conformen el món de l’administració local.

El Departament de Dret Públic i el Centre d’Estudis de Dret Ambiental de Tarragona (CEDAT) de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Diputació de Tarragona, mitjançant la Càtedra d’Estudis Jurídics Locals Màrius Viadel i Martín, la Fundació URV (FURV) i l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet organitzen per al curs acadèmic 2017-2018 la IX edició del Fòrum d’Actualització en Dret Local del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, que s’inicià el curs 2009-2010. El fòrum compta amb el suport de la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV, de l'FMC, l'ACM i el Consell de SITAL Catalunya.

Aquesta nova edició es presenta amb 7 sessions, que representen 35 hores lectives de durada acadèmica que s’impartiran durant un matí mensual a la vila de La Pobla de Mafumet: 14 de desembre, 11 de gener, 2 de febrer, 2 de març, 12 d'abril, 10 de maig i 7 de juny.

En aquest programa es tractaran temes d’especial actualitat en el món del dret, la gestió i la hisenda locals, que seran impartits per docents universitaris, secretaris interventors i tresorers habilitats, tècnics d’administració local i altres professionals del món local amb reconegut prestigi.

Podeu descarregar-vos el díptic aquí.

 

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau