Els dies 27, 28 i 29 de setembre  ha tingut lloc una nova edició del curs coordinat per Ángela Acín  de Gestió, Recaptació i Inspecció d'ingressos municipals. El curs que ha organitzat el CSITAL Barcelona amb la col.laboració de T-Systems i el Col·legi de Registradors de la Propietat de Catalunya i ha comptat amb més de 100 companys d'arreu del territori que s'han desplaçat a Barcelona per fer el seguiment del curs i millorar en la eficiència i la eficàcia de la recaptació.


Un any més i com ja fa trenta aquest curs arrenca amb força. la presidenta, Maria Petra Sáiz Anton  ha inaugurat conjuntament amb la coordinadora del curs, Ángela Acín, aquesta  nova edició del curs de Gestió, Recaptació i Inspecció d'ingressos municipals que ha comptat amb la participació de:

ANGELA ACÍN FERRER - Interventora d'Administració Local.

JUAN MANUEL GOMEZ ACÍN - Responsable Àrea Economia i Hisenda- Unitat TAO- T-Systems

JAVIER SUÁREZ PANDIELLO - Catedràtic de Hisenda Pública de la Universitat d'Oviedo.

 IGNACIO OLONDRIZ RIERA, Cap del Servei de Gestió Cadastral de l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona.

Ponents (de l'Agència Tributària Ajuntament Madrid):

JUAN IGNACIO GOMAR SÁNCHEZ, Inspector Cap Servei de Planificació i Control i LUIS MARTIN VILLAMUELAS, Cap Servei de Coordinació i Suport a la Gestió Tributària.

JOSÉ ARTURO DELGADO MERCÉ, Ex subdirector general d'Inspecció Tributària

ANA MARIA HERRANZ MATE, Sotsdirectora General de Recaptació 

MARIA JOSÉ ABAD BALDOY. Cap de l'Àrea de gestió Recaudatoria.

MARIA JOSÉ SANZ CANO - Registradora de la Propietat - Vicedegana dels Registradors de la Propietat, Mercantils i Béns Mobles de Catalunya.

MARIA PILAR GALINDO MORELL - Inspectora Delegada del Consejo General del Poder Judicial.

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau