Borsa de Pèrits

Vist que diferents òrgans judicials s’han adreçat a la nostra organització col·legial sol·licitant la col·laboració d’experts per tal d’evacuar informes de legalitat i/o anàlisis econòmics financers d’expedients tramitats a l’àmbit local que són objecte d’investigacions judicials.

La Junta General del CSITAL Catalunya  el passat 15 de juny de 2016 va aprovar la creació de  la Borsa o registre de Perits de Secretaris, Interventors i Tresorers de Catalunya (BPSIT) que s’adscriu al Consell de Col·legis de SIT de Catalunya.

Els interessants en formar part de la mateixa, ens haurien de fer arribar una sol·licitud per escrit amb totes les dades que indica la nota informativa per correu a la seu del CSITAL Catalunya (c. Girona, 48, entresòl 08009 Barcelona)

Aquí us podeu descarregar la nota informativa.

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau