La Reial Acadèmia Europea de Doctors conjuntament amb el Deganat  de Registradors de la Propietat de Catalunya organitza el proper dia 3 d’abril, dilluns, a les 19.00 h a la Sala d’Actes del Deganat dels Registradors de la Propietat, Mercantils i Béns Mobles de Catalunya, c. Joan Miró, 19-21, planta baixa, 08005 Barcelona ) la conferència següent:

LA SITUACIÓN HIPOTECARIA EN ESPAÑA TRAS LAS SENTENCIAS DEL TRIBUNAL DE JUSTICIA DE LA UNIÓN EUROPEA Y DEL TRIBUNAL SUPREMO  

amb les següents intervencions:

Ponents:

Sr. Fernando P. Méndez, Director de Relacions Internacionals del Colegio de Registradores de la Propiedad y Mercantiles de España.

Sr. Rafael Arnáiz Ramos, Director del Servei d’Estudis Registrals de Catalunya

Sr. Manuel Ángel Martínez García, Notari

Excm. Sr. Antonio Recio Córdova, President de l’Audiència Provincial de Barcelona

Moderador:

Dr. Alfonso Hernández-Moreno, Acadèmic Numerari de la RAED, Director de CIDDRIM

Preguem confirmi la seva assistència al tel. 93 667 40 54 o a través d’aquest mateix mitjà cel@celabogados.es(link sends e-mail) o epursals@registradors.cat(link sends e-mail).

La Junta CSITAL Catalunya

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau