El Consell General de Col·legis d'Espanya ha aprovat la concertació d'una polissa d'assegurança professional amb MUSAAT [Mútua del Col·legi d'Arquitectes Tècnics d'Espanya], la qual s'ajusta a les peculiaritats de desenvolupament de les nostres funcions.
El conveni es va acordar el pasat dia 30 de desembre de 2004, entrant en efecte l'1 de gener de 2005 i s'oferta exclusivament als Col·legiats de CSITAL consistint en una assegurança de responsabilitat civil professional el més propera a les necessitats i problemàtiques de l'activitat professional tal i com podeu veure al text del contracte aquí.
Si esteu interessats en formalitzar aquesta polissa podeu fer-nos arribar al fax del col·legi (93.265.52.45) aquesta fitxa degudament omplerta i nosaltres la farem arribar al Consell General per la seva tramitació.
Per a mès informació podeu consultar la pagina web del Consell General : www.cosital.es

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació