Localret, conjuntament amb l'Ajuntament de Tarragona, han organitzat per al dia 22 de gener de 2009 una jornada adreçada a càrrecs electes i tècnics dels ens locals, en la que es tractaran els aspectes jurídics, tècnics i les experiències de desplegament de les xarxes sense fils d’iniciativa municipal.
A les Jornades es parlarà d'aspectes tècnics, xarxes corporatives i xarxes ciutadanes; es comentaran aspectes jurídics de la implantació de xarxes sense fils municipals i es compartiran experiències de les xarxes existents ja a diferents municipis.
L'assistència és gratuïta però cal confirmar l'assistència enviant un correu electrònic a jornades@localret.cat. Podeu igualment consultar el programa detallat de la jornada aquí.

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau