Us informem que l'ACM està organitzant una sèrie de jornades per les diferents capitals catalanes amb el títol "Responsabilitat Patrimonial de l'Administració Local. Les jornades que tindran lloc entre el 12 i el 20 de desembre estan destinades a alcaldes, regidors, secretaris i personal directiu de l'administració local.
L’objectiu de la jornada és donar a conèixer i valorar des de la perspectiva acadèmica totes les característiques del sistema de responsabilitat patrimonial (en concret la reparació del risc social intrínsec en la prestació dels serveis públics) i la nova afectació de l’entrada en vigor de la Llei de responsabilitat ambiental. Finalment, també es proposarà la necessitat de conèixer el món de les assegurances i la seva posició capdal en aquest àmbit.
Podeu consultar els programes en pdf de las sessions de
Barcelona
,
Girona
,
Lleida
, i
Tarragona
. Per formalitzar la inscripció a les mateixes podeu omplir el següent
formulari
o bé enviar un correu electrònic a
ocupacio@acm.cat

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau