El 4 de febrer, l'auditori de la Fundació Agbar acollí una Jornada en torn a la col·laboració público-privada a la nova llei de contractes del sector públic. L'objectiu va ser difondre, entre els gestors i responsables locals, les principals característiques d'aquesta nova llei, la seva lògica, els punts forts i febles de la seva aplicació, la seva adequació a la normativa europea; així com recollir i oferir l'opinió de reconeguts experts en la matèria des dels seus àmbits d'especialització i experiència professional (ja sigui jurídic, econòmic, empresarial,...).

Aquesta iniciativa, organitzada amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Secretaris, Interventors i Tresorers d'Administració Local de Barcelona (CSITAL), va comptar a la sessió d'obertura amb la presència del President de l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció, Ferran Termes; l'alcalde de Cornellà de Llobregat, Antonio Balmón; el President de la Fundació Agbar, Jordi Mercader i el Secretari General del Departament d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, Martí Carnicer i Vidal.
Aquesta activitat s'emmarca dintre dels objectius de la Fundació Agbar, en la seva vessant de servei a la societat, facilitant espais de trobada on hi caben totes les sensibilitats i on es reuneixen les parts interessades i els actors amb responsabilitats en la gestió de l'aigua, el medi ambient i la salut.

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau