L’Agència Catalana de Certificació – CATCert, organisme autònom depenent del Consorci AOC, organitza per quart any consecutiu les Jornades de Signatura electrònica (JSe) els dies 29 i 30 d’octubre al Palau de Congressos de Fira de Barcelona.
Les "Jornades sobre l'ús de la Signatura Electrònica" són el punt de trobada dels responsables de l’àmbit públic (polítics, càrrecs electes, directius, etc.) i de l’àmbit privat (presidents, directors generals, directors TIC, directors jurídics, etc.), així com de tots els usuaris de la signatura electrònica i professionals del sector, per debatre les principals novetats d’aquest camp i aconseguir incentivar el desenvolupament i la divulgació de la signatura electrònica tant en l’entorn públic com en el privat, com a base per aconseguir una e-societat de confiança.
Podeu consultar el programa detallat de les jornades
aquí
. Així com formalitzar la vostra inscripció a les jornades omplint el
aquest
formulari.

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau