Per la seva transcedència ens complau adjuntar-vos el text de l'informe aprovat per la Comissió Executiva de la FEDERACIO ESPANYOLA DE MUNICIPIS I PROVINCIES (FEMP) en relació amb l'esborrany del PROJECTE DE LLEI BÁSICA DEL GOVERN I L'ADMINISTRACIÓ LOCAL. Podeu descarregar el texte en format pdf aqui.
Algunes de les aportacions d'aquest informe recullen suggeriments de l'informe emès per la nostra organització col·legial. Podeu descarregar aquest informe en format pdf aquí.
Per a la seva valoració, també s'adjunta l'informe emès de la Federació de Municipis de Catalunya. En aquest informe es proposa la supressió de la professió - "formalment" acordada per la FMC -. Veure aquí.
Volem significar que l'informe aprovat per la FEMP no recull les demandes de supressió de la professió que es contenen a l'informe de la FMC. Valorem molt positivament que la FEMP refermi en aquesta aspecte l'esborrany redactat i impulsat pel Govern de l'Estat. Us informem que la tramitació d'aquesta Reforma del Govern i l'Administració Local va endavant, amb les variacions de calendari que pugui haver, quan a la seva tramitació parlamentària i que el Consell General del Col.legis està desplegant la seva activitat amb el MAP, la FEMP, els Sindicats i les diferents forçes polítiques amb representació parlamentaria per tal de col.laborar en aquest procès.

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau