Ampliacions de termini per l'aplicació de les línies fonamental del pressupost 2019

En l'Oficina Virtual de Coordinació Financera amb les Entitats Locals teniu publicat en data 17 de setembre de 2018 informacions que poden ser del vostre interès.

Ampliació del termini fins el dimecres dia 19 de setembre a les 24:00 de l'aplicació de les Línies Fonamentals del pressupost 2019.
Guia per la comunicació de la informació.

VII Edició del Postgrau d'auditoria pública. RD 424/217 Règim Jurídic de Control Intern

Ja s’ha obert el període de preinscripció de la VII Edició del POSTGRAU D’AUDITORIA PÚBLICA que organitzen conjuntament el Consell de Col·legis de Secretaris, Interventors i Tresorers d’Administració Local de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Es

Trobada comarcal dels companys del Vallès Oriental - Osona

El passat dia 16 d’abril es va portar a terme una reunió dels col·legiats de la comarca del Vallès Oriental i l'Osona, amb una assistència de 16 companys i companyes, a la seu de l’Ajuntament de Gualba,  Can Figueras, que en aquests moments s'utilitza com a Ajuntament provisional ja que l'edifici oficial està en obres per reforma.

Això  va permetre conèixer el punt d'informació i petit museu que allà està ubicat.

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau