Els propers 11 i 12 de juny tindrà lloc el  III Congrés Català de Comptabilitat i Direcció organitzat per l’ACCID, que  es celebrarà a es celebrarà a Barcelona, en les instal·lacions de ESADE i en el qual el Consell de Col·legis de Secretaris, Interventors i Tresors de Catalunya  té una presència força rellevant que es concreta en:
· Coordinació d’una de les 3 conferencies simultànies

El nuevo Plan de Contabilidad Pública. Ponent: Victor Nicolas. Subdirector General de Planificació i Direcció de la Comptabilitat de la IGAE

· Coordinació de les següents sessions de treball.

L’àmbit directiu en el sector públic local. Nous reptes. Coordinada per Juan Ignacio Soto Valle.
Control Intern en l’Administració Local . Coordinada Maria Petra Sáiz.
Gestió de la Tresoreria a l’Administració Local. Coordinada per Manel Sierra i Tomàs.

Les sessions de treball es nodreixen de les comunicacions rebudes, les quals es publiquen posteriorment. Per això us animen a presentar els vostres treballs relacionats amb els temes enunciats, d’acord amb els requeriments que s’expliciten  a la pàgina web www.accid.org ,  als que podeu accedir des de la pàgina  principal a la pestanya: “Agenda/congrés de comptabilitat”.
L’objectiu és aconseguir superar l’èxit del II El Congrés realitzat l’any 2007 que va comptar amb l’assistència de 1100 professionals dels més diversos àmbits, empresaris, professionals, docents, representats del mon universitari i del sector públic local i autonòmic, tant catalans com espanyols, i amb destacada assistència de congressistes d’altres països europeus i americans.

Adjunt Mida
200904IIICongresAccid.pdf 4.43 KB

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau