Els propers 26 i 27 de maig es celebra l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials de la Universitat de Barcelona el I Congrés de Comptabilitat i Direcció organitzat per l'ACCID, l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció.
Podeu consultar el quadrant definitiu de les sessions simultànies del Congrés (sessió1 dia 26, sessió 2 dia 27 i sessió 3 dia 27).

Les sessions coordinades per CSITAL són:
Dia 26, sala 9 de 18:00-19:30. Control i Comptabilitat en l'Administració Local (I)
Dia 27, sala 10 de 9:45-11:15. La Funció Directiva a l'Administració Pública
Dia 27, sala 5 de 11:45-13:15. Control i Comptabilitat en l'Administració Local (II)

Tant mateix el dia 26 a la sala 5, de 18:00- 19:30, Àngela Acin presenta una interessant comunicació en la sessió de Noves Tecnologies i Comptabilitat
Donada la representació institucional en del Congrés (butlletí del Congrés), el seu contingut i la implicació del Col.legi en la coordinació de sessions, des de la Junta us animem que us hi apunteu per tal que la presencia de col.legiats sigui la màxima possible, per això, posem a la vostra disposició invitacions per poder assistir. Aquestes les podeu demanar per correu electrònic al col·legi (col.sitb@diba.es).

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau