Del 14 al 16 de juliol tindrà lloc al Paranimf de la Magdalena de Santander la III Trobada sobre telecomunicacions i governs locals amb el títol "Els Accessos de nova generació".
L'objectiu principal d'aquestes jornades és configurar un espai d'estudi i debat sobre la incidència de les polítiques públiques locals en el desenvolupament de les comunicacions electròniques amb la participació de tots els sectors interessats. El marc d'aquesta tercera trobada parteix tenint present l'activitat dels reguladors i l'acció pública municipal per a l'impus de les comunicacinos electròniques, la gestió de territori i espai urbà així com l'activitat dels operadors de telecomunicacions i la relació entre els ajuntaments i les empreses del sector.
Podeu descarregar el programa de la trobada aquí.

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau