El ICAB organitza per als dies 6 i 8 de maig de 2008 unes jornades amb el títol "Diferències i similituds entre el dret urbanístic americà i l'europeu". El ponent serà en James Kushner, professor of law, member, California and Missouri State Bars.
El programa serà el següent:
- Els problemes urbans són similars en tota societats urbanites. Les solucions físiques no deixen de ser similars.
- En aquest entorn, és interessant examinar com es produeixen les solucions jurídiques necessàries per tal d'implantar les infraestructures que necessiten les societats urbanites (i els mecanismes de protecció de les àrees a preservar).
- L'objecte d'aquesta sessió és examinar les diferències i similituds entre els diversos sistemes jurídics americans i europeus, amb la finalitat de trobar inspiració per la nostra pràctica diària en els diferents instruments jurídics que s'utilitzen per a assolir objectius similars en totes les tradicions jurídiques.
- Aquests instruments de dret urbanístic comparat són particularment importants en un entorn on l'advocat urbanista català ha d'estar capacitat per aplicar fins a 17 règims urbanístics diferents, en funció de la Comunitat Autònoma on treballi.
Si voleu més informació podeu contactar a la adreça electrònica: campus@icab.cat
 

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau