El Ministeri d'Administracions Públiques i el Consorci d'Administració Oberta de Catalunya, han signat un coveni de col·laboració per impolsar l'administració electrònica a Catalunya.
Amb aquest conveni, el MAP, posa a disposició de Catalunya, l'accès a les aplicacions, desenvolupaments i infraestructures tecnològiques que permetran donar diferents serveis públics de manera electrònica. Amb aquest conveni permetrà:
• La incorporació de Catalunya al Sistema d'Aplicacions i Xarxes per les Administracions (SARA), una infraestructura tecnològica que comunica la Administració General de l'Estat amb les comunitats autònomes i els Ajuntaments i facilita l'intercanvi de informació i dades.
• Accès al Servei de Verificació de Dades de Identitat i Residència, una aplicació que permetrà als ciutadans no tenir que presentar fotocòpia dels seus DNI's o volants d'empadronament quan realitzin els seus tràmits amb les diferents administracions.

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau