Aquest any cel·lebrarem la nostra Assemblea anual a la ciutat de Vic, el proper dia 16 de desembre de 2005. En la programació que en els propers dies et farem arribar s'inclou una proposta de declaració sobre el nostre estatut professional que permetrà oferir a totes les institucions la nostra visió de la professió davant el repte que suposa una nova Llei del Govern i Administració Local anunciada com a avantprojecte per a les dates en les quals cel.lebrarem la nostra Assemblea.
També dedicarem un apartat especial relatiu a l'aprovació del Codi Ètic, pioner a l'Administració pública, i comptarem amb la presencia de representants institucionals del món local.
Finalment compartirem plegats el dinar organitzat pels companys/es de la comarca d' Osona en un restaurant proper al lloc de cel.lebració de l'acte - Saló d'Actes de Caixa Manlleu a Vic - per desprès realitzar una visita guiada pel Museu de la ciutat
Per tal de facilitar la inscripció i organització a partir del 1 de novembre s'habilitarà el registre electrònic en aquesta pàguina web.

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau