Esteu aquí

Sessió especial del Seminari de Dret Local FMC

El Consell de SITAL de Catalunya participa en la sessió extraordinària del Seminari de Dret Local  que serà oberta i gratuïta per a tothom i que tindrà lloc el divendres 5 de maig a l'Auditori AXA de Barcelona i analitzarà i i debatrà les manifestacions més significatives d'alguns dels fenòmens que comporten la fragmentació política creixent dels nostres ajuntaments, especialment arran de les darreres eleccions municipals, així com els intents cada cop més freqüents de judicialitzar el debat polític a nivell local, sota el títol "El debat i la confrontació política als governs locals"

Més informació (link is external)

Data: 
divendres, 5 Maig, 2017 - 13:15
Tipus d'esdeveniment: 

© CSITAL Barcelona [C/Girona, 48] [Telèfon: +34 93 265 51 61] [informacio@csital.org] [Avís Legal] [Política de privadesa ]