Esteu aquí

FMC , Aj. Barcelona i CSITAL Catalunya. El Servei Públic del cicle de l'aigua

El CSITAL Catalunya col·labora conjuntament amb l'Ajuntament de Barcelona en el curs que organitza la Federació de Municipis de Catalunya els propers 25 d'abril i 2,9,16 i 23 de maig de 2017 sota el títol "El Servei Públic del cicle de l'aigua" adreçada als Responsables polítics i, especialment, membres dels equps tècnics i adminitratius de l'administració local -secretaris, interventors i responsables de serveis públics locals.

El CSITAL Catalunya participarà el dia 2 de maig de 2017 amb la ponència "Taxes i tarifes. Estructura binòmia i tarificació per blocs. Els ingressos no tarifaris. Els padrons fiscals. Tributs de la Generalitat i IVA. Elements administatius, tècnics i econòmics del Servei. Les auditories econòmiques de compliment de contracte i les de gestió."

Més informació inscripcions i preus. PLACES LIMITADES

Data: 
dimarts, 25 Abril, 2017 - 13:00 a dimarts, 23 Maig, 2017 - 13:00
Tipus d'esdeveniment: 

© CSITAL Barcelona [C/Girona, 48] [Telèfon: +34 93 265 51 61] [informacio@csital.org] [Avís Legal] [Política de privadesa ]