Comunicat del Consell de Col·legis de Secretaris, Interventors i Tresorers d'Administració Local de Catalunya

El Consell de SITAL de Catalunya es reafirma en el contingut íntegre del Comunicat aprovat per unanimitat per la Junta General el 10 de juliol sobre la celebració d'un referèndum el proper 1 d'octubre i, en compliment d'aquests compromisos, respecta les recents providències del Tribunal Constitucional.

Aprovats els objectius de l'estabilitat pressupostària i deute públic 2018-2020 i el sostre de despesa pel 2018

Us remetem la Nota de premsa publicada per Ministerio de Hacienda y Función Pública i informació addicional  sobre l’acord del Consejo de Ministros de 3 de juliol de 2017  en el qual es varen aprovar els objectius d’estabilitat pressupostària i de deute pel període 2018-2020, així com el sostre de despesa de l’Estat per l’exercici 2018, desprès de la reunió del  Consejo de Política Fiscal y Financiera celebrat el 29 de juliol.  Aquests objectius es remetran al Congrés i al Sena

Nova base de dades de transparència i funció pública

El CEMICAL ha creat una base de dades, que entra en funcionament avui divendres 30 de juny, des de la qual es pot accedir a una selecció i resum de les resolucions, informes, dictàmens i criteris més rellevants emesos pels òrgans administratius que vetllen per la seva aplicació: el Consejo de transparencia y buen gobierno (CTBG) i la Comissió de garantia del dret d’accés a la informació pública (GAIP), classificats segons la seva temàtica.

Curs CSITAL Girona: Taller d'aspectes pràctics sobre la gestió del padró municipal d'habitants

El CSITAL Girona organitza el proper 7 de juliol el Taller d'aspectes pràctics sobre la gestió del padró municipal d'habitants a càrrec de la Sra. Aurora Corral, Secretària general de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i Vicepresidenta del CSITAL Barcelona.

Data: Divendres, 7 de juliol de 2017

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau