inauguracio V Jornada ACCID VIC

El CSITAL Catalunya ha participat en la inauguració de a V Jornada ACCID i APC Noves tendències en Comptabilitat, Control i Finances, celebrada el passat divendres 1 de juny a la seu de la Facultat d'Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic.

El balanç de la Jornada ha estat molt satisfactori. Es van inscriure 340 assistents i es van celebrar 10 sessions de treball simultànies sobre comptabilitat (financera, de gestió, de cooperatives i pública), de valoració d'empreses, TIC, lideratge, control i responsabilitat social, entre d’altres. Totes van despertar un gran interès entre els assistents. Aquestes sessions les anirem penjant al llarg d’aquesta setmana al web de la Jornada en el següent enllaç: http://jornada-accid.org/sessions-simultanies/ S’accedeix clicant en el títol de la ponència corresponent.

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació