trobada comarcal Balsareny 20180504

 

El proppassat divendres 4 de maig va tenir lloc la trobada dels companys i companyes del Bages-Berguedà-Moianès a Balsareny.

 

La trobada la va organitzar el company Josep Montraveta, Secretari-Interventor de l’Ajuntament de Balsareny i del Consorci del Bages per a la gestió de residus. Moltes gràcies, Josep  de part de tots i totes !

 

Al local social del Sindicat vàrem ésser rebuts de forma molt cordial pel Batlle de Balsareny, l’Il·lm. Sr. Isidre Viu.

 

Acte seguit, la companya Mariona Ribera, Interventora General de l’Ajuntament de Manresa i delegada del Bages de CSITAL,  va fer una amena exposició sobre el nou Reglament de Control Intern i allí es varen debatre els dubtes que la seva aplicació comporta. Et quedem també molt agraïts Mariona per la preparació de la ponència i per les teves aclaridores explicacions en aquesta matèria tan “apassionant” !

 

Posteriorment vàrem anar a compartir un àpat a un restaurant del poble on vàrem gaudir d’una molt bona estona de conversa al marge de degustar plats típics de la gastronomia del Bages.

 

En finalitzar, es va retre un més que merescut homenatge a la Presidenta de CSITAL Barcelona, la companya Petra Sáiz, qui sempre  ha vingut a totes les trobades del Bages-Berguedà-Moianès durant els vuit anys de la seva presidència, acompanyada de la Vice-Presidenta Aurora Corral, cosa que sempre agrairem, així com l’àrdua promoció i defensa dels interessos del Col·legi i dels qui l’integrem. Moltíssimes gràcies per tot, Petra i comptem amb tu per les trobades que farem d’ara en endavant !

 

La vàrem obsequiar amb una reproducció de l’estàtua de la Ben plantada, l’original del qual és una escultura emblemàtica de la ciutat de Manresa situada al Passeig de Pere III, després del qual ens va adreçar unes molt amables paraules d’agraïment.