Cursa intercol·legial

El dissabte 14 d'abril va tenir lloc la Cursa Intercol·legial en la qual participa des de l'edició 2016 el Consell SITAL de Catalunya conjutament amb d'altres col·legis i associacions de professionals de Catalunya organitzen  la Cursa Intercol·legial. En les dues darreres edicions hi van participar més de 700 corredors dels diferents col·legis.

El punt de sortida i arribada es va situar al moll de Mestral del Port Olímpic. El circuit per a adults serà de 10km i de 5km per a la categoria infantil. Totes les fotos de la cursa intercol·legial les podeu visualitzar en aquest enllaç. Després va haver-hi sorteig, classe de yoga i un servei especial de massatge pels corredors.

Els col·legiats podien inscriure familiars i amics, i cada participant va rebre una bossa amb obsequis dels col·laboradors.

Per a més informació visiteu:http://laintercol.cat/

http://laintercol.cat/reviu-la-intercol-2018/

amb el suport de:

 

 

 

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau