Els propers 21 i 22 de març tindrà lloc el   Congrés de Govern Digital 2018, on es tractaran  els grans reptes de la transformació digital: la licitació electrònica, el canvi cultural, el govern obert, el nou reglament de protecció de dades, la innovació digital i l’avaluació del serveis, entre d'altres.

Programa Inscripcions.

Com en d'altres edicions el CSITAL Catalunya participa en la taula sota el títol: "El repte del Reglament Europeu de Protecció de Dades", que comptara amb la presència del nostre representant especial d'AOC i secretari de Gavà, Roger Cots, representant a l'APDcat Carles San Jose i la Responsable corporativa de protecció de dades de la Direcció de Serveis de Tecnologies i Sistemes Corporatius Àrea de Presidència | Diputació de Barcelona. La taula serà moderada per Laura Ribot en representació de l'FMC.

Governs digitals

 

 

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau