El CSITAL Barcelona amb la col·laboració del Consell Comarcal d'Osona ha iniciat les dues sessions sobre la LLei  9/2017,  de 8 de novembre de contractes del sector públic adreçades a personal tècnic de la comarca d'Osona. La inauguració l'ha dut a terme el vicepresident primer del Consell Comarcal d'Osona, senyor Joan Carles Rodríguez Casadevall  i el delegat comarcal d'Osona del CSITAL, senyor Jaume Manau Tarrés, secretari del Consell Comarcal.

Marcel·lí Pons, Secretari General de Vilanova i la Geltrú i Isidre Martí, Secretari General de Badalona i responsable de formació del CSITAL al llarg de les dues sessions planificades, el 26 de febrer i el 6 de març respectivament, tractaran els diferents aspectes de la nova Llei.

 

 

Jornades de contractació pública

El CSITAL Barcelona amb la col·laboració del Consell Comarcal d'Osona ha iniciat les dues sessions sobre la LLei  9/2017,  de 8 de novembre de contractes del sector públic adreçades a personal tècnic. La inauguració ha comptat amb la representació del Consell Comarcal d'Osona i el delegat Comarcal d'Osona del CSITAL, Jordi Manau Tarrés, secretari del Consell Comarcal.

Marcel·lí Pons, Secretari General de Vilanova i la Geltrú i Isidre Martí, Secretari General de Badalona i responsable de formació del CSITAL al llarg de les dues sessions planificades, el 26 de febrer i el 6 de març respectivament, tractaran els diferents aspectes de la nova Llei.

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau