Aquest matí més de 200 companys han omplert l'Auditori del COACB en la 3a edició d'actualització jurídica de l'Administració Local que organitza des de 2016 el CSITAL Barcelona.

sala

El divendres 2 de febrer més de 200 companys han omplert l'Auditori del Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona, COACB,  en la 3a edició d'actualització jurídica de l'Administració Local que organitza des de 2016 el CSITAL Barcelona.

La jornada tenia per objectiu analitzar les principals novetats legislatives de l'exercici 2017 i  ha estat inaugurada per la Presidenta del CSITAL Barcelona, Maria Petra Sáiz Anton i el  representant de la Junta del CSITAL, Joan Obiols Suari.

 

Han participat com a ponents Maria Petra Sáiz, Interventora General de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, que s'ha referit als aspectes més rellevats del règim econòmic, comptable i de control. Marcel·lí Pons i Duat, Secretari General de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú que ha tractat les novetats en matèria de contractació.

 

En la segona part de la jornada Joan Anton Font Monclús, Secretari General de l’Ajuntament de Tarragona, s'ha referit al règim local general, mentre Hèctor García Morago, Secretari d’Administració Local i Magistrat TSJC i  Santiago Sáez Hernáiz. professor de Dret Administratiu  de la Universitat de Barcelona, han analitzat respectivament els aspectes més rellevants referents a  les novetats  en urbanisme i en recursos humans  

 

La cloenda ha anat a càrrec del responsable de formació Isidre Martí Sardà, secretari General de l'Ajuntament de Badalona.

 La Junta del CSITAL de Catalunya

inauguracio

ponencia 2ponencia 3

Cloenda

 

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau