Al voltant de 100 tècnics, secretaris, interventors i auditors han participat amb interès en els debats que s'han plantejat en la jornada-taller organitzat pel CSITAL, amb la col·laboració de CCIES, sobre els processos de canvi de gestió de serveis públics i d'internalització de serveis.  

La Jornada-taller celebrada el 9 de gener de 2018 en l’Auditori del Col·legi d’Agents Comercials  de Barcelona ha esta inaugurada per la Presidenta del CSITAL Maria Petra Sáiz Antón i Francesc Sibina Burón, President de CCIES. En la mateixa s'han plantejat tres tallers sobre els aspectes econòmics, els jurídics i les repercussions sobre el personal dels processos de canvi de gestió de serveis públics, en els quals ponents i assistents han debatut i compartit dubtes, avantatges i inconvenients relacionats amb l'objecte de la jornada.

En el primer dels taller, el relatiu als aspectes econòmics, han intervingut Maria Petra Sáiz Antón, Interventora general de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat i Presidenta del CSITAL Barcelona, Francesc Martínez Peña, President Comissió Técnica de CCIES i com a Moderador, Sr. Javier Requejo García, Interventor general de l’Ajuntament de Cunit

 En el taller sobre els aspectes jurídics de la internalització de serveis públics hi han participat: Aurora Corral García, Secretària general de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i Vicepresidenta del CSITAL Barcelona, Alejandro Jiménez Marconi, President Comissió Jurídica de CCIES i ha moderat la taula Alberto Dorrego de Carlos, Vicepresident de CCIES.

Per acabar el darrer dels tallers sobre la gestió de personal ha anat a càrrec  de Joan Mauri i Majós, Professor de Dret Administratiu de la Universitat de Barcelona, Ignacio García Perrote, Advocat i Catedràtic de Dret del Treball i ha actuat com a moderadora Sra. Aurora Corral García, Secretària general de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Arxius adjunts

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau