jornada implantació electrònica

Hem inaugurat avui amb la presència de la presidenta, Maria Petra Sáiz, el taller sobre "Implantació de l'administració electrònica: per on començar. "més de 30 assistents han omplert la nova seu del CSITAL Barcelona i han treballat dirigits per Marga Lorente a través dels dos tallers pràctics en la problemàtica i en les formes d'implantar l'administració pràctica "in situ" en entitats locals de diversa complexitat i tipus.

Després s'ha obert una taula rodona moderada per Isidre Martí, Cap de formació del CSITAL Barcelona, i amb la presència de  Marta Arderiu. Subdirectora de Tecnologia i Serveis de l'AOC; Anna Clària. Secretària dels Ajuntaments de Sobremunt i Prats del Lluçanès; Hugo Barrós. Tècnic d’Alcaldia de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès; Laura Ribot. Departament de Secretaria General de l’Ajuntament de Badalona; on tots els participants han comentat el seu dia a dia en els seus ajuntaments.

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau