forum medioambiental 20171113

   

  La presidenta del CSITAL Catalunya ha participat en la taula rodona " La municipalització dels serveis públics locals" de la 3a  Jornada sobre els municipis i la gestió dels residus organitzada per el Fòrum Ambiental i la Diputació de Barcelona desenvolupada el dia 13 de novembre de 2017.

  A la taula rodona

  Moderador: Sr. Lluis Recoder. Advocat

  • Sr. Salvador Milà. Director dels serveis de presidència de l'AMB.
  • Sra. María Petra Sáiz. Presidenta del Consell SITAL de Catalunya.
  • Sr. Joaquín Tornos. Catedrátic de Drets Administratiu de la UB i advocat.
  • Sr. Jordi Cabot. Director de Serveis Urbans de l'Ajuntament de Figueres.

  Col·laboren:

  Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau