El passat 16 de juny per donar la benvinguda a l'estiu i al nou delegat​ comarcal,​ Fernando González Santacana, ​va tenir lloc una trobada intercomarcal. Van assistir 32 companys de diverses comarques; majoritàriament del Baix Llobregat però també del Barcelonès i Vallès Occidental, entre d'altres.

Objecte desconegutEns van oferir un menú deliciós,​ en aquesta ocasió es va celebrar a una terrassa de la Mar Bella, un lloc perfecte per dinar i parlar dels temes que ens afectan tant a nivell professional com col·legial.

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau